Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Ongeluk Culemborg Vandaag

Ongeluk Culemborg Vandaag: Drie gewonden bij ongeval op de A2

Samenvatting

Vandaag heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden op de A2 bij Culemborg. Drie personen zijn gewond geraakt, van wie één zwaargewond. Het verkeer op de A2 is tijdelijk gestremd.

Gebeurtenissen

Het ongeval gebeurde rond 10.00 uur op de A2 richting Utrecht, ter hoogte van Culemborg. Een personenauto botste frontaal op een vrachtwagen. De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend.

De hulpdiensten, waaronder de brandweer, politie en ambulances, zijn massaal aanwezig. De zwaargewonde persoon is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De andere twee gewonden zijn lichtgewond en worden ook naar het ziekenhuis gebracht.

Verkeershinder

Door het ongeval is de A2 richting Utrecht volledig afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via de A15 en de N320. Er staat een lange file op de A2.

Tips voor reizigers

Reizigers die richting Utrecht rijden, wordt aangeraden om rekening te houden met extra reistijd. Men kan de verkeersinformatie volgen via de website of app van Rijkswaterstaat.

Blijf op de hoogte

Dit is een ontwikkelend nieuwsbericht. Voor de laatste updates kun je terecht op de websites of sociale media van de hulpdiensten en Rijkswaterstaat.


Comments